Hoppa till sidans innehåll

Simskola hösten 2022

10 AUG 2022 10:28
Information om SK Stimmets simskola höstterminen 2022
  • Skapad: 10 AUG 2022 10:28

Det kommer många frågor om vår simskola, om den blir av och om anmälan till grupper öppnar upp snart.

Tyvärr finns det ännu ingen färdig lösning för vår simskola. Det är många som frågar efter den och det är vi så glada och tacksamma för. Därför är det extra tråkigt när vi inte kan lämna klara besked. 

SK Stimmet kämpar likt andra föreningar med att hitta ideella krafter, men även avlönade krafter är svåra att hitta då vi konkurrerar på samma marknad som andra arbetsgivare. 

Klubben jobbar intensivt för att hitta en lösning för vår simskola, vi vill mer än gärna att den ska finnas kvar. Simskolan ger barn den simkunnighet och trygghet med vatten som vi önskade att alla hade och den väcker intresset för simning som idrott. En idrott och träningsform man har med sig hela livet.

Dagsläget innebär dock att vi inte kan lämna besked om när anmälan öppnar och i vilken omfattning simskolan kommer att vara.

Styrelse och tränare tittar på många olika lösningar men det tar lite tid att pussla ihop tider och resurser, speciellt nu när det är ont om båda. Om det är enda lösningen för oss så kommer vi starta upp simskola lite senare under hösten, med lite färre simtillfällen under hösten. Info kommer att publiceras på vår hemsida så fort det finns mer nyheter.

Dock kommer våra träningsgrupper för de lite äldre barnen och ungdomarna dra igång så fort folkhälsocentrum öppnar igen. Detta gäller medley samt T1 till T4. 

Även vår uppskattade vuxencrawl samt masters (simning för dig som bara vill simträna på egen hand ihop med likasinnade) ligger på planeringsbordet.

Stimmet tar gärna emot tips på eller intresseanmälningar från personer som skulle kunna hjälpa till med vår simskola eller träningar. Vi känner många men inte alla.

Kontakta Annika Andersson, sekreterare SK Stimmet, 0731582414 alt This is a mailto link

Vi hoppas ni har förståelse för den situation som uppstått och att vi snart ses i simhallen.

Skribent: Annika Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
SK Stimmet - Simidrott
Box 10
31221 Laholm

Besöksadress:
Bättringsvägen 4
31234 Laholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

Sparbanken

 

 LBC vi utf+Âr markarbete-page-001